Ocenianie lekarzy w internecie - wyniki ankiety

Liczba postów na stronie:
  • Krystian Lisowski (73)
    Administrator Pomógł 1 raz
    1 05.09.2011, 19:20
    Czy ocenianie lekarzy jest dobrym pomysłem?

Wyniki są następujące:

Tak - 69% (790 głosów)
    Nie - 27% (307 głosów)
    Brak zdania - 4% (45 głosów)

Zapraszam do dyskusji.
  • magi (3845)
    Użytkownik
    2 06.09.2011, 08:42
    ja głosowałam, że "NIE" uważam, że jest to anonimowe i nie każdy może mieć dobre intencje - np. jeżeli jakiś lekarz nie przypadnie nam do gustu z różnych powodów nie koniecznie zawodowych (prywatnych) możemy go brzydko mówiąc obsmarować, a biedak tak na prawdę jest znakomitym specjalistą tylko ma inne poglądy, ludzie często oceniają nie to co trzeba.
  • Malgot (2920)
    Użytkownik
    3 08.09.2011, 14:35
    Są tego dobre i złe strony. Ale ja raczej jestem za tak. Dzięki takim opiniom wybrałam sobie świetną Panią ginekolog. Idę do niej jak do koleżanki, pożartuje, jest fajna atmosfera, a przy tym wydaje się być dobrym specjalistą.
  • magi (3845)
    Użytkownik
    4 09.09.2011, 13:38
    no to masz szczęście, ja nie szukam zazwyczaj koleżanki a dobrego specjalisty,
    ostatnio przez przypadek weszłam na jakieś forum poczytać o szpitalu, w którym rodziłam i doczytałam się o moim ginekologu, że jest h....mem, s...nem itd., aż mi głupio było dziewczyna tak twierdziła chociaż poznała go dopiero przy porodzie - a wiadomo jak wtedy człowiek reaguje na wszystko!!
    ja znam go ponad rok i moja opinia jest chyba lepiej potwierdzona !!! - ale w internecie słowo przeciwko słowu - anonimowość pozwala na wszystko.
  • Malgot (2920)
    Użytkownik
    5 09.09.2011, 15:29
    Żeby poruszać się w Internecie trzeba wykazać się inteligencją. Nie wszystkie komentarze trzeba brać serio. Czasem widać gdy pisze osoba, która miała do czynienia przez 5 min. z lekarzem i wyzywa go...

zaloguj się w Lekomaniak!

hasło